koMbo / Ben Bizzie

Informatie
KoMbo is de verzamelnaam van kinderopvang Meijel en basis onderwijs.
Als combinatiefunctionaris zorgt Joyce Tijssen voor een leuk activiteitenaanbod na school en in vakanties. Dit aanbod is gericht op sport, cultuur én muziek, en toegankelijk voor alle kinderen van 0 - 18 jaar in kind omgeving Meijel. Hier valt ook de sport- en cultuurcarrousel onder, aangeboden door verschillende verenigingen uit Meijel.Voor alle activiteiten geldt dat deze worden aangeboden om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport, cultuur en muziek. Dit doen we samen met ons beweegmaatje Ben Bizzie, een enthousiast beweegteam en verenigingen en organisaties uit Meijel. Dit gebeurt tijdens de pauzes onder schooltijd en na school.
 

Kosten
De kosten voor activiteiten bedragen € 1,- per keer (tenzij anders vermeld). Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. De mogelijkheid bestaat om een strippenkaart te kopen waarop elke keer € 1,- wordt afgestreept. Kinderen die op het desbetreffende dagdeel opvang afnemen bij SKM hoeven geen eigen bijdrage te betalen.

Programma en inschrijven
Het activiteitenprogramma is terug te vinden onder de button koMbo/Ben Bizzie op de homepage van de website www.skmonline.nl. Hier kunt u uw zoon/dochter ook inschrijven voor de activiteiten.

Contact
Combinatiefunctionaris l Beweegcoach
Joyce Tijssen
t. 077-4660488
kombomeijel@gmail.com l joyce@benbizziemeijel.nl
www.benbizziemeijel.nl | www.facebook.com/benbizziemeijel
 
 
 


KoMbo
 
Contact
Stichting Kinderopvang Meijel
Kurversweg 4
5768 RS Meijel
t. 077-4664560