Tarieven

De kosten voor kinderopvang zijn niet altijd zo hoog als mensen denken; veelal krijgt u een groot deel via de belastingdienst, of is er een gemeentelijke regeling om gebruik van te maken.

 
     
Uurtarief 2022    KDV    BSO
Vaste opvang dag € 8,50 € 7,31
Flexibele opvang dag € 9,07 € 9,16
     
Lunch Brood Warm
Tijdens schoolweken en vakanties € 4,17 per maand € 8,33 per maand
Alleen in vakanties € 0,83 per maand € 1,67 per maand
Incidentele lunch € 1,00 per keer € 2,00 per keer
     
Zwemles €21 per maand
Let op: dit zijn bruto bedragen; als beide ouders werken en/of studeren, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een gedeeltelijke teruggave van uw kosten via de belastingdienst. Netto bent u dus (veel) voordeliger uit. De hoogte van de teruggave is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen. U kunt hier een proefberekening maken voor uw eigen situatie.

Uiteraard is het mogelijk dat we u helpen met het maken van een berekening voor uw netto kosten voor kinderopvang.

Klik op onderstaande buttons voor de tabel kinderopvangtoeslag 2022 met daarbij de netto uurprijs van SKMWanneer u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag via de belastingdienst, kunt u gebruikmaken van de 'gemeentelijke regeling'. U betaalt dan een gereduceerd tarief voor deelname aan het peuterprogramma (alleen voor kinderen van 2 to 4 jaar, voorheen peuterspeelzaal). De gemeente Peel en Maas betaalt het overige deel rechtstreeks aan SKM.

Om aanspraak te maken op deze gemeentelijke regeling dient u deze verklaring in te vullen en voor de startdatum in te leveren bij SKM.

Meer uitleg over tarieven en andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:
t. 077-4664560
e. info@skmonline.nl

Stichting Kinderopvang Meijel

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding, informatiepakket of antwoord op uw vragen.