Tarieven

De kosten voor kinderopvang zijn niet altijd zo hoog als mensen denken; veelal krijgt u een groot deel via de belastingdienst, of is er een gemeentelijke regeling om gebruik van te maken.

 
     
Uurtarief februari 2023    
Vaste opvang     € 9,12 €7,85
Flexibele opvang  €9,72 €9,82
     
     
Lunch vanaf februari 2023    
Tijdens schoolweken en vakanties  € 5,21 per maand € 10,42 per maand
Alleen in vakanties € 1,04 per maand € 2,08 per maand
incidentele lunch     € 1,25  per keer € 2,50 per keer
     
Zwemles €27,50 per maand
Let op: dit zijn bruto bedragen; als beide ouders werken en/of studeren, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een gedeeltelijke teruggave van uw kosten via de belastingdienst. Netto bent u dus (veel) voordeliger uit. De hoogte van de teruggave is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen. U kunt hier een proefberekening maken voor uw eigen situatie.

Uiteraard is het mogelijk dat we u helpen met het maken van een berekening voor uw netto kosten voor kinderopvang.


Klik op onderstaande buttons voor de tabel kinderopvangtoeslag  vanaf februari 2023 met daarbij de netto uurprijs van SKMWanneer u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag via de belastingdienst, kunt u gebruikmaken van de 'gemeentelijke regeling'. U betaalt dan een gereduceerd tarief voor deelname aan het peuterprogramma (alleen voor kinderen van 2 to 4 jaar, voorheen peuterspeelzaal). De gemeente Peel en Maas betaalt het overige deel rechtstreeks aan SKM.

Om aanspraak te maken op deze gemeentelijke regeling dient u deze verklaring in te vullen en voor de startdatum in te leveren bij SKM.

Meer uitleg over tarieven en andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:
t. 077-4664560
e. info@skmonline.nl

Stichting Kinderopvang Meijel

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding, informatiepakket of antwoord op uw vragen.