Activiteitenaanbod BSO

Wist u dat de BSO iedere dag een leuk activiteitenaanbod heeft naschool en in vakanties
 
 

 

 
Activiteitenaanbod BSO
Activiteitenaanbod BSO

Stichting Kinderopvang Meijel zorgt voor een leuk activiteitenaanbod na school en in vakanties.
Dit aanbod is zeer breed en onder andere gericht op sport, muziek en cultuur. Ook natuur, multimedia en constructief spel komen bijna dagelijks aan bod. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle kinderen van BSO SamSam.

In samenwerking met verenigingen en organisaties worden er ook activiteiten aangeboden die voor álle kinderen van Kindcentrum Meijel toegankelijk zijn. 
 
Kosten
De activiteiten zijn opgenomen in het naschools aanbod. Hierdoor hoeven kinderen die op het desbetreffende dagdeel opvang afnemen bij SKM geen eigen bijdrage te betalen voor de activiteiten.
Een aantal activiteiten wordt opengesteld voor kinderen die geen opvang, of op andere dagen opvang afnemen. De kosten bedragen €2,50 per keer tenzij anders vermeldt. Dit bedrag dient vooraf contant betaald te worden bij de administratie. Er kan dus niet meer op de dag zelf betaald worden. Deze activiteiten kunnen gerealiseerd worden vanwege subsidie die wij hiervoor ontvangen van gemeente Peel en Maas. 
 
Programma en inschrijven
Het activiteitenprogramma is terug te vinden onder de button Activiteiten hierboven en in de ouderapp van Konnect. Hier kunt u uw zoon/dochter ook inschrijven voor de opengestelde activiteiten.

Contact
Joyce Tijssen 
E: activiteitencoordinator@skmonline.nl
T: 077-4660488
 

Stichting Kinderopvang Meijel

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding, informatiepakket of antwoord op uw vragen.