KDV Bambi

Vanaf mei 2022 heeft SKM de peutergroep in Heibloem overgenomen. Op deze peutergroep zitten maximaal 14 kinderen van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 8.30 tot 14:00 uur. Hiermee sluit de peutergroep aan op de tijden van de basisschool. De peutergroep is in vakanties gesloten.

De peutergroep is de voorbereiding op de basisschool. De peutergroep is gevestigd in basisschool de Heihorst. Vanuit hier kunnen kinderen al kennismaken met de kleuterklas.
Op de groepen wordt gewerkt met de peutermethode Startblokken. Hierdoor wordt door middel van thema's de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd. Dit is een van de punten van onze optimale doorgaande lijn naar de basisschool. Verder is de peutergroep in Heibloem ook een VVE-Locatie.
De groep is ingericht met een speciale tafel, waaraan de leiding op goede werkhoogte maar ook de kinderen op juiste zithoogte kunnen zitten. Verder heeft de groep een zitbank en diverse speelhoeken, vaak thema-gericht ingericht. Er werkt een vaste pedagogisch medewerker. Zij is het aanspreekpunt voor ouders en monitort de ontwikkeling van de kinderen.  
Mocht u uw kind willen aanmelden op Bs. De Heihorst kan dit via deze link: Aanmelden 

Stichting Kinderopvang Meijel

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding, informatiepakket of antwoord op uw vragen.